Magazin

Önce sağlığına sonra annesine kavuştu

Abone Ol

İç savaş nedeniyle ülkesinde sığındığı barınakta ateş yakmaya çalışırken çıkan yangında ağır yaralanan Suriyeli kadın ile bebeği, Türkiye'de sağlığına kavuştu. Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde servis çalışanları tedavisi tamamlanan anne Hayrok ve Kaser bebekle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İç savaş nedeniyle ülkesinde sığındığı barınakta ateş yakmaya çalışırken çıkan yangında ağır yaralanan Suriyeli kadın ile bebeği, Türkiye'de sağlığına kavuştu. Fatma Hayrok, (fotoğrafta) Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde yaklaşık 2 aydan bu yana tedavi gördüğünü ve şu anda sağlık sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Allah, Türk doktorlardan razı olsun" dedi.

İç savaş nedeniyle ülkesinde sığındığı barınakta ateş yakmaya çalışırken çıkan yangında ağır yaralanan Suriyeli kadın ile bebeği, Türkiye'de sağlığına kavuştu. Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticisi Şemi Atilla (sağda) çalışmalar sonucu tedavisi tamamlanan Kaser bebeğin mutlu olmaması üzerine onu mutlu etmek için Gaziantep'te başka bir hastanede tedavi gören anneye ulaştıklarını ve Kahramanmaraş'a getirdiklerini söyledi.

İç savaş nedeniyle ülkesinde sığındığı barınakta ateş yakmaya çalışırken çıkan yangında ağır yaralanan Suriyeli kadın ile bebeği, Türkiye'de sağlığına kavuştu.