Magazin

Pınar Kaynak'ı Arın ve Nuri mi öldürdü? Mahkemeden karar

Abone Ol

Pınar'ın katili kim? sorusunu arayan Türkiye, gözünü Trabzon'daki duruşmaya çevirdi. Pınar Kaynak'ı öldürenleri arayan Müge Anlı, Trabzon'daki duruşmadan çıkan kararı açıkladı. Müge Anlı elleri zincirle bağlanarak kaçırıldığı söylenen Pınar Kaynak'ın davasındaki dosyadaki detayı da açıkladı. Merakla takip ettiği davanın dosyasında aradığını bulamadığını söyleyen Müge Anlı, Pınar Kaynak davasının detaylarını açıkladı. Pınar'ın katili km?.

Müge Anlı Pınar Kaynak'ın Trabzon'daki davasının ilk duruşmasından çıkan kararı açıkladı. Pınar Kaynak'ı kim öldürdü? sorusunun cevabını arayan Müge Anlı, Arın ve Nuri hakkında verilen kararı açıkladı..

TRABZON'DA NELER YAŞANDI? Pınar Kaynak, görgü tanıklarının anlattıklarına göre bir arabayla elleri zincirle bağlı olarak kaçırıldı. Kısa bir süre sonra tecavüz edilerek vahşice öldürülmüş bir şekilde cansız bedenine ulaşıldı.

ŞÜPHELİLER ARIN VE NURİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI Pınar Kaynak'ın avukatları Arın ve Nuri'nin tutuklanması talebinde bulunmuşlardı. Trabzon'daki duruşmada Pınar Kaynak'ın ölümünün şüphelileri olarak gözaltına alınan Arın ve Nuri'nin tutuklanması isteği reddedildi.

Elde bulunan mevcut DNA'larla ilgili süren soruşturma hakkında karar verildi. Soruşturma genişletilerek devam edecek, bir sonraki duruşuma da 17 Mart'a ertelendi..

MÜGE ANLI: MERAK ETTİĞİM ŞEY DOSYADA YOK Müge Anlı, "DNA örnekleri, çok fazla şüpheli olduğu için herkesten bir kodla alınmış. O kodlardan sonuç ne çıkacak ona bakılacak, o kodların eşleştirilmesi lazım. Öyle mahkeme dosyasına girmesi lazım. Benim merak ettiğim ama mahkeme dosyasında bulamadım.

İlk raporda diyor ki; "kızın eli zincirle bağlıydı." Kimse sorsak diyor ki; "kızın eli zincirle bağlıydı." Ben mahkeme dosyasına baktım bulamadım bu detayı. Ben bulamayabilirim ama avukatlara sordum onlarda da yok." şeklinde konuştu..