Magazin

Şehit özel harekatçı Serkan Yılmaz Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı

Abone Ol

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan özel harekat polisi Serkan Yılmaz'ın (25) cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi. Ulu Camisi'ndeki cenaze töreninde şehidin bir yakınının özel harekat üniforması giydiği görüldü.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan özel harekat polisi Serkan Yılmaz'ın (25) cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi. Şehidin Ulu Camisine getirilişinde kız kardeşi şehidini selamla karşıladı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan özel harekat polisi Serkan Yılmaz'ın (25) cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi. Vali Mustafa Hakan Güvençer (sağ1), törende baba Hasan Yılmaz'ın koluna giderek teskin etmeye çalıştı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan özel harekat polisi Serkan Yılmaz'ın (25) cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi. Ulu Camisindeki törende şahidin bir yakını Türk bayrağı sarılı tabutun başına şehidin beresini bıraktı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan özel harekat polisi Serkan Yılmaz'ın (25) cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi. Ulu Camisindeki törende şehidin ağabeyi (oturan) ve yakınının özel harekat üniforması giydi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan özel harekat polisi Serkan Yılmaz'ın (25) cenazesi, Kahramanmaraş'ta defnedildi.