Magazin

Sur'da şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş son yolculuğuna uğurlandı

Abone Ol

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar esnasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinde (GATA) şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş (27), memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar esnasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinde (GATA) şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş (27), memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın yakasına şehidin fotoğrafı takıldı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar esnasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinde (GATA) şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş (27), memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, şehidin annesi Hatice Aktaş'a baş sağlığı diledi.

4 Y-7422302 Kahramanmaraş 31-01-2016 15:15 İndir Bülten YerelKahramanmaraş A- A A+ Kategori Genel Şehit Uzman Çavuş Aktaş son yolculuğuna uğurlandı 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar esnasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinde (GATA) şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş (27), memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde toprağa verildi. Şehidin yakınları Türk bayrağına sarılı tabutun başında göz yaşı döktü.