Magazin

Suriyeli öğrenciler, "Muhacir Eğitim Şenliği"nde eğlendi

Abone Ol

Kahramanmaraş'ta, Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Suriyeli çocuklar için düzenlenen "Muhacir Okulları 2. Eğitim Şenliği"nde öğrenciler hem eğlendi hem de duygulandırdı. Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkanı Hakkı Aygün, etkinlikte konuşma yaptı.

Kahramanmaraş'ta, Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Suriyeli çocuklar için düzenlenen "Muhacir Okulları 2. Eğitim Şenliği"nde öğrenciler hem eğlendi hem de duygulandırdı.

Kahramanmaraş'ta, Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Suriyeli çocuklar için düzenlenen "Muhacir Okulları 2. Eğitim Şenliği"nde öğrenciler hem eğlendi hem de duygulandırdı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, Suriyeli öğrenciler çeşitli gösteri düzenledi.

Kahramanmaraş'ta, Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Suriyeli çocuklar için düzenlenen "Muhacir Okulları 2. Eğitim Şenliği"nde öğrenciler hem eğlendi hem de duygulandırdı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve onları eğiten öğretmenlere belge ve hediyeler verildi.