Magazin

Survivor 2016 Ünlüler Kadrosu kimler? Tam liste

Abone Ol

YUNUS GÜNÇE Yarışmaya katılacağı kesinleştikten sonra Yunus Günce kimdir soruları oldukça sık sorulmaya başlandı. Aslen Trabzonlu olan Yunus Günçe 1976 yılında Almanya'da doğmuştur. Survivor 2016 kadrosu isimlerinden Günçe dj'lik olarak başladığı kariyerine daha sonra tv sunuculuğu, dizi oyunculuğu ve stand up gösterisi gibi işleri de eklemiştir. Number One Tv'de başladığı kariyerine Radio Hot'ta ve Best Tv'de devam etmiştir. İlk dizi kariyerine TRT'de yayınlanan Koçum Benim dizisi ile başlamıştır. Bu dizi de Gökhan isimli role hayat vermiştir. Sinema filmlerinde de yer alan oyuncu Hırsız Var, O Şimdi Asker gibi filmlerde rol almıştır

YILMAZ MORGÜL Yarışmaya katılacağı kesinleştiktan sonra Yılmaz Morgül kimdir soruları sorulmaya başlandı. 14 Ocak 1964 yılında doğan Yılmaz Morgül ilkokulu İshakağa'da, ortaokulu Ziya Ünsel'de, liseyi de Ferit İnal'da okudu. Daha sonra bir çok işlerde çalışan sanatçı garsonluk, inşaat işçiliği gibi meslekleri icra ederek kendi parasını kazanmaya çalıştı. Yedi yaşındayken babası vefat eden sanatçının altı kardeşi daha vardır. Rizeli olan Morgül'ün babası da tulum sanatçısıydı. Sürekli müzikle iç içe büyüyen Morgül 11 yaşında Yurdaer Doğulu Müzik Merkezinde müzik eğitimine başladı. Belediye konservatuarında okuduktan sonra Bakırköy, Kadıköy, Kalamış, Beşiktaş ve Üsküdar Musiki Cemiyetlerinde dersler aldı.

YATTARA

Ebru Öztürk

TUĞBA ÖZAY 10 Şubat 1978 yılında İzmir'de doğan Tuğba Özay 1995 yılında yapılan Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuş daha sonra da mankenliğe başlamıştır. Annesi Antalyalı olan mankenin babası ise Trabzonludur. Öğretmen bir anne ve ders kitapları yazarı bir babanın kızı olan Özay Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümün'de okumuştur. Tuğba Özay bir çok spor dalıyla uğraşmış ve güzellik yarışmasına katılmadan önce Vakko'nun defilelerinde yer almıştır. Yüzme, yelkencilik ve voleybol gibi sporlarla uğraşan ünlü manken Fenerbahçe'nin voleybol takımında da oynamıştır.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN Ünlü boksör Çağan Atakan Arslan 27 Ağustos 1989 doğumludur. On altı yaşında başladığı spor hayatına on yedi yaşından itibaren dövüş sporları ile ilgilenerek devam etmiştir. İlk olarak vücut geliştirme yapan Arslan hem Türkiye hem de dünya genelinde bir çok spor müsabakasında başarı elde etmiştir. Daha sonra ise hem dizilerde rol almış hem de modellik yapmıştır. Survivor 2012 yarışmacısı olan Hasan Yalnızoğlu gibi o da Best Model of Turkey yarışmasından sonra mankenlik yapmaya başlamıştır.

NAGEHAN KARADERE Milli Atlet Nagihan Karadere kadroda açıklanan altıncı isim oldu. 1984 yılında doğan ve Fenerbahçe'de yetişen sporcu 2003 yılında Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi oldu. Sürat koşuları dalında bir çok madalya kazanan Karadere Çin'in Shenzhen şehrinde yapılan 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda yapılan bayrak yarışında gümüş madalya kazandı. Nagihan Karadere'nin 400 metre engelli yarışında da bronz madalyası bulunuyor.

Serkan Ercan

Ezgi Avcı

Eda Akkaya