Magazin

WHATSAPP'ın Yeni Özellikleri

Abone Ol

Akıllı telefonunuz çift sim kart destekliyorsa ve iki hattınızdada whatsapp kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken işlem, Google play store üzerinden Switchme uygulamaasını yüklemektedir. Bu uygulama yüklendikten sonra Whatsapp'ı çift hattınız ile kullanabileceksiniz.

WHATSAPP BEDAVA NASIL KULLANILIR Whatsapp uygulamasını ücretsiz olarak kullanmaya devam etmek istiyorsanız yapmanız gereken bir kaç basit işlem vardır.Öncelikle tüm verilerinizi yedekleyin, hesabınızı silin ve whatsapp uygulamasını tekrar yükleyiniz.Bu şekilde whatsapp'a tekrardan yeni kayıt yapıyormuş gibi ücretsiz kullanabileceksiniz.

WHATSAPP SİLİNEN MESAJLAR NASIL GERİ GETİRİLİR Yanlışlık ile silinen whatsapp mesajlarını geri getirmek için çok yapmanız gereken whatsapp uygulamasını telefondan kaldırın ve yeniden yükleyin.Uygulama size eski konuşmalarınızı geri getireyim mi diye soracaktır.

WHATSAPP BİLGİSAYARDA NASIL KULLANILIR Whatsapp uygulamasını bilgisayarınızda kullanmak için Whatsapp'ın resmi internet sitesi olan https://web.whatsapp.com/ adresine girerek sayfadaki QR kodunu akıllı telefonunuza okutmanız yeterli olacaktır.

WHATSAPP OTOMATİK VİDEO VE RESİM YÜKLEME NASIL DURDURULUR Whatsapp uygulamasında otomatik larak video ve resim yükleme işlemini iptal etmek için Ayarlar sekmesinin içinde bulunan Sohbet Ayarları menüsüne girin Medyayı Otomatik İndir seçeneğine tıklayın ve buradan tüm seçenekleri 'Yok' olarak değiştirin.

WHATSAPP SON GÖRÜLME TARİHİ NASIL KAPATILIR Whatsapp'ta son görülme özelliğini kapatmak için Ayarlar/Hesap/Gizlilik sekmesine giriş yaparak burada karşınıza çıkan son görüntüleme seçeneceğini kapatın

WHATSAPP'TA NUMARA DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIR WhatApp'ta bulunan numaranızı değiştirmek için Ayarlar / Hesap / Numarayı Değiştir sekmesine giriş sekmesine giriş yapmalısınız.