AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, PKK, FETÖ, YPG, PYD ve DAEŞ olmak üzere yerli ve yabancı bütün terör örgütlerinin silahları ile gömüleceğini söyledi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Mardin Kızıltepe ve Şırnak’ta bugün meydana gelen terör saldırılarında 10 askerin şehit olması sonucunda resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada teröristlerin haince saldırdığını belirterek, terör örgütlerini bitirmek için mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.
Ahmet Uzer, “Hainler, sabah Kızıltepe’de şimdi ise Şırnak’ta güvenlik güçlerimize saldırdılar. Şehitlerimiz var. Alçakça saldırıyorlar. Bitecekler, bitireceğiz. PKK,FETÖ,YPG,PYD,DAEŞ yerli ve yabancı ne kadar terörist varsa hepsi silahları ile gömülecek. Bu dünyada ve cehennemde hesap verecekler. Türkiye’yi hain saldırılarla köşeye sıkıştırmak isteyenler, sıkıştıkları köşelerden sağ çıkamayacaklar. Herkes bunu böyle bilsin. Allah milletimizi ve devletimizi muzaffer kılsın. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verdi.