Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Konya’nın Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini tanıttı.
Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projeleri ilgi çekmeye devam ediyor. Konya’nın Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Selçuklu Gençlik Merkezi’ni ve Şehreküstü Konaklarını gezdi.
“Önemli çalışmalara imza atılıyor”
Selçuklu Gençlik Merkezinde öğrencilerle sohbet eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Öncelikle Selçuklu Gençlik Merkezinin isminin Selçuklu olması bizi oldukça memnun etti. İsmini önemli bir medeniyetten alan ilçemizin isminin Gaziantep’te yaşatılması bizim için büyük bir gurur. Bu konuda Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederim. Mimari yapısıyla da Selçuklunun güzel bir sentezi olmuş. Ama en önemlisi içindekiler. En küçük yaş gurubundan, en büyük yaş gurubuna kadar herkesi kapsıyor. Başkanımız çok güzel hizmetler yapıyor. Allah gücünü kuvvetini arttırsın” diye konuştu.