Türkiye’nin en önemli eğitim kurumları arasındaki Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, başarılarla dolu geçen eğitim öğretim yılının son günlerinde sosyal ve kültürel etkinlikleriyle de dikkat çekiyor.
GKV Özel Okulları öğrencileri tarafından sahneye konulan bir birinden güzel gösteriler sanat dünyasının da ilgisini çekerken düzenlenen gala gecelerinde salonlar dolup taştı. Anadolu’nun eğitim kalesi Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2015-2016 yılının bitimine yakın Türkçe Tiyatro’da Töre, İngilizce Müzikalde GHOST müzikalinin yanı sıra Dansın Renkleri adlı muhteşem gösterileriyle Anadolu’nun renkli folklorik yapısını da gözler önüne serdi.
İZLEYİCİLER ’TÖRE’YLE HÜZÜNLENDİ
Türkçe Tiyatro etkinlikleri çerçevesinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Atatürkçü Düşünce ve Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanarak sahneye konulan Turgut Özakman’ın ünlü oyunu Töre’nin galası yapıldı. GAÜN Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen galaya GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Öğrencilerin sahnedeki yüksek performansı beğeni topladı.
GHOST MÜZİKALİNE ALKIŞ
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları geleneksel İngilizce Müzikal gösterileri etkinlikleri kapsamında da ise dünya klasiklerinden GHOST müzikali Atatürk Kültür Merkezinde sahneledi. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Celal Ersoy’un da katıldığı gala gecesinde öğrencilerin, Türk bayrakları ile gerçekleştirdiği bayrak şovu ayakta alkışlandı. Konuklar da öğrencilerin seslendirdiği marşlara coşkuyla eşlik etti.
MİNİKLER ANADOLU’NUN RENKLİ KÜLTÜRÜYLE MEST ETTİ
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 4.sınıf yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gösterilerde minik öğrencilerin renkli dansları izeleyenlerin dikkatini çekti. Sahnede sergiledikleri danslarla Anadolu’nun zengin kültür yapısını gözler önüne serdi. Programa katılan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 4. sınıf öğrencilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Akademik başarıların kültür, sanat ve sportif başarılarla taçlandırıldığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yaz sezonunda da gerek öğrencilerin gerekse öğretmenlerin çeşitli ananlarda eğitimleri için yeni projeleri de hayata geçireceği açıklandı.