Eğitimde başarıya ulaşmak amacıyla okul, öğretmen ve veli işbirliği anlayışı ile hareket eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu’nda, sezonun ilk günlerinde veli toplantısı yapıldı.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut’un düzenlediği veli toplantısında 2016-2017 eğitim öğretim yılında uygulanacak programlar ve projeler hakkında velilere bilgi verdi. Öğrencilerin derslerine giren sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri de çocuklarla ilgili gelişimler hakkında velileri bilgilendirerek, velilerin sorularını yanıtladı. Eğitimin temelinde okul öncesi eğitimin önemli rol oynadığını ifade eden Okul Müdürü Bulut okul aile işbirliğinin başarıya giden yolda olmazsa olmazlar arasında yer aldığını belirtti. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 53 yıldır eğitim alanında bir Türkiye markası olduğunu ifade eden Bulut, “Bu gün velilerimizle çocuklarımızın geleceği için uyguladığımız eğitim modelimizi ve yapılan çalışmaları paylaştık. Eğitimin temelinde en önemli kademe olan okul öncesi eğitimde çocuklarımızı geleceğe en iyi koşullarda hazırlarken bir üst eğitim kademesine de hazır olmaları yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitimde başarıya giden yolun temelinde okul, öğretmen veli iş birliği yatmaktadır. Velilerimize yönelik rütin bilgilendirme toplantıları yaptığımız gibi geçmiş dönemlerde gerçekleştirdiğimiz velilerimize yönelik söyleşi ve seminerlerimiz yeni eğitim öğretim yılında da sürecektir. 2016-2017 eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini dilerken bütün öğrencilerimize başarılar temenni ediyoruz” dedi.
Düzenlenen veli toplantılarında veliler de öğrencileriyle ilgili gelişim bilgilerini alırken, evde karşılaştıkları sorunlarla ilgili gerek sınıf öğretmenlerinden gerekse rehberlik servisi öğretmenlerinden destek istedi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında sürdürülen okul öncesi eğitim süresince eğitim alanında ki gelişmelerin yakından takip edileceği ve öğrencilerin özellikle yabancı dil alanında temellerini oluşturacak uygulamalara yer verileceği açıklandı.