Gaziantep Atletizm İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Atatürk Koşusunda dereceye giren Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokul öğrencileri ödüllerine kavuştu.
Gaziantep Atletizm İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Akkent Spor Tesislerinde gerçekleştirilen Atatürk Koşusuna katılan GKV’li sporcular dereceyle döndü. Koşuda sprint dalında yarışan 80 sporcudan 11’i Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulunu temsil etti.
Yarışma sonrası bir değerlendirme yapan Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel, “Ata’mız için yapılan bir koşuda iki öğrencimizin de derece almış olması bizim için apayrı bir kıvanç olmuştur. Yarışmaya katılan tüm genç sporcuları kutluyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel vatanı bizlere armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bu vesile ile şükranlarımızı sunarken öğrencilerimizin başarısına önemli destekler veren Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mehmet Altan ve Recep Öztürk ile velilerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.