Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çağkuyu sakinleriyle bir araya geldi.
Cuma namazını kılmak amacıyla Çağkuyu Mahallesinde bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, namaz sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları dinledi. Sıkıntılı durumların bir an önce ortadan kalkması adına elinden gelen çabayı sarf edeceğini mahalleliye ifade eden Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Çağkuyu Mahallemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Burada önce Cuma namazını eda ettik. Daha önce bu caminin açılışına katılmıştık. Camimizin böylesine kalabalık olması ve temiz tutulması bizi memnun etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Elimizden gelen gayreti gösterip sorunları çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.
"YAPILAN HİZMETLERDEN ÇOK MEMNUNUZ"
Çağkuyu Mahalle Muhtarı Garip Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine gerçekleştirilen hizmetler için teşekkür etti. Garip Özdemir, “Rıdvan Fadıloğlu, bugün mahallemizi ziyaret etti. Bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etti. Mahalle sakinleri, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları Başkanımıza direkt anlatma fırsatı buldu. Başkanımız, sağ olsun bütün sorunlarımızı dinledi ve sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını söyledi.Yapılan hizmetler için şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonrası mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek yanlarından ayrıldı.