Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Demokrasi Meydanı’nda ailesi ile birlikte nöbet tuttuğu sırada tanıştığı Yaren Güleser Benk’i hastanede ziyaret ederek moral verdi.
Günlerdir Demokrasi Meydanı’nda nöbet tutan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu nöbet sırasında da vatandaşlarla yakından ilgilenerek Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve onların sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor.Demokrasi nöbetçilerinden birisi olan 7 yaşındaki minik Yaren Güleser Benk, çok sevdiği Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Demokrasi Meydanı’nda tanışarak fotoğraf çektirmişti. Bu tanışmadan bir süre sonra kendi evinin damından oyun oynadığı sırada düşerek ağır yaralanan minik yaren kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Minik Yaren’in teyzesi Başkan Tahmazoğlu’na Facebook sayfasından ulaşarak hastaneye davet etti. Bu haberin üzerine Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Yaren’i hastanede ziyaret ederek moral verdi.
“Çok şükür kronik bir hastalığı yok”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yaren’in geçirdiği kazayı Facebook sayfasından öğrendiğini belirterek, “Demokrasi Meydanı’ndaki nöbetimiz devam ediyor. Nöbetimize sağ olsun çocuklar, gençler, hanım ablalar, abilerimiz, yaşlılarımız geliyor. Yaren kızımızla da orada tanışmış ve fotoğraf çektirmiştik. Ailesi de Facebook’tan bana ulaştı. ‘Yaren düştü kaza geçirdi hastanede yatıyor’ diye. Bende duyar duymaz ziyaretine geldim. Doktoruyla da görüştük. Kafa tasında bir çatlak ve yüzünde biraz morluklar var ama çok şükür ki beyinde herhangi bir kalıcı hastalık yok. Rabbim en kısa sürede şifasını versin” dedi.
“Ziyaret süpriz oldu”
Minik Yaren’in annesi Hacer Benk, kızının başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu çok sevdiğini belirterek, “Ziyaretinden dolayı başkanıma çok teşekkür ederim. Zaten kendisi de başkanımızı çok seviyor. Başkanımızın gelişi de Yaren’e sürpriz oldu ve çok mutlu oldu. Allah kendisinden razı olsun” ifade edildi.
Baba İbrahim Benk, ziyaretin kendileri içinde sürpriz olduğunu belirterek, “Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyareti bizi oldukça mutlu etti. Allah kendisinden razı olsun. Ümmeti Muhammed’e şifa versin” ifadesini kullandı.