Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep İl Başkanlığının Haziran ayında yapılan 10. olağan kurultayında oluşan yeni yönetimin görev dağılımı yapıldı.
BBP Gaziantep İl Başkanlığı binasında yapılan il yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan BBP Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, "Genel Merkezinde uygun gördüğü şekilde yönetim kurulu oluşmuş. Yönetimde asil listede yer alan arkadaşlara bu yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. Bu kervanı hep birlikte yürüteceğiz. Teşkilatlar da halkın içinde halkın gönlünü alarak onları kazanarak gücünü ayakta tutacak. Yani siyasetin sermayesi insan kazanmak başka bir şey değil. Bu bakımdan teşkilatımızla ne kadar insan kazanırsak ne kadar sempatizan toplarsak, kitlelere ne kadar fazla hitap edersek var olma süresini o kadar uzatır ve etkinliğini de o derece artırır diye düşünüyorum” dedi.
Konuşmanın ardından toplantıda görev dağılımı yapıldı. Görev paylaşımına göre İl Başkan Vekili Metin Demirçubuk, İl Başkan Yardımcısı Servet Can, İl Başkan Yardımcısı Vakkas Kalis, İl Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, İl Muhasibi Mehmet Güneş, İl sekreteri Av. Mehmet Tiryaki, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çavuş, İl Başkan Yardımcısı Ökkeş Taşdemir, İl Başkan Yardımcısı Muhammet Özcan, İl Başkan Yardımcısı Taner Kimya, il yönetim kurulu üyeleri Ercan Sarıkayalı, Hakan Kayar,Menderes Polat, Sadullah Öküzcü, Bilal Acar, Ali Kartal, Yağmur Albayram,Nuri Padır, Aydın Kaya, Yüksel Çolak, Recep Berberler, Yunus Eryiğit, Hakan Çetintürk, Hakan Pakhuylu, Hasan Polat, Mesut Koska, Erdal Göçemen, Eyüp Görücü, Hüseyin Sürmeli, Cevdet Polat olarak belirlendi.