15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek amacıyla BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Gaziantep Şubesi başkanı ve üyeleri bir araya geldi.
Darbelere karşı birlik beraberlik mesajlarının verildiği bildiride, milletçe tek yürek olmanın önemine vurgu yapan Özatıcı, “ Darbeye karşı nöbetteyiz. Ümmetin son kalesi olan Türkiye’yi teslim etmeyeceğiz. Bizler memuru, işçisi, esnafı, öğrencisi, çiftçisi, yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile birlikte Türkiye’nin bekası yolunda emek harcayan Bem-Bir-Sen’in 81 ildeki belediye ve özel idarelerdeki teşkilatları olarak bu basın açıklamasını gerçekleştiriyoruz’’ dedi.
Özatıcı basın açıklamasının devamında “ Ordu içerisindeki yapılanmış FETÖ-PDY mensubu teröristler tarafından sahneye konulduğu belirlenmiştir. Kahraman ordumuza sızmış bu sinsi ve kalleş yapılanmanın sırtını bir üst akla dayadığı anlaşılmıştır. Biz BEM-BİRSEN olarak bu tür darbe girişimlerine ve kalkışmalara karşı devletimizin her zaman yanındayız’’ şeklinde ifadelere yer verdi.