Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Yavuzeli ilçesinin tüm alt ve üstyapı çalışmalarını yenileyerek, yeni yerleşim bölgelerinde ise yol açma ve asfaltlama ile mıcırlama yaptı.
İlçenin yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarının bir çoğunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve asfalt çalışmaları kapsamında Yavuzeli ve köylerinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, belde ve köylerde 45 kilo metrelik yolda sathi kaplama yaparken, 15 bin 210 ton da yama çalışması yaptı. İlçeye 103 bin 359 metre kare de kilit taşı döşeyen ekipler, 679 kamyon mıcırlama yaptı.
İLÇEYE 49 BİN 981 METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ
Su arama çalışmalarını yürüten ve bu kapsamda Süleyman Obası, Ballık ve Kasaba mahallelerinde yeni sondaj kuyuları açan GASKi, ilçe genelinde 49 bin 981 metre içme suyu hattı döşerken, içme suyu depolarının da tadilatını yapıyor. Ayrıca GASKİ, ilçedeki 39 mahalleye, 39 bin 755 metre kanalizasyon hattı döşedi.