Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep ziyaretindeki toplu açılış töreninde, Şahinbey ilçesinde yapılan 17 ayrı dev projenin de açılışını yapacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Şubat Pazar günü yapacağı Gaziantep programında, toplu açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptırdığı 17 ayrı dev projenin açılışını da gerçekleştirecek.

Göreve geldiği 2009 yılından buyana yaptığı önemli hizmetlerle Şahinbey’in çehresini değiştiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı dev projelerle de hayalleri gerçeğe dönüştürdü.

17 ayrı proje

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan ve Şahinbey’de hayata geçirilen 17 dev ayrı projenin arasında Şahinbey Oto Sanayi Sitesi, Mavikent 3. 4. Etap Konutları, Yeşivadi 702 konutları, Perilikaya 1. 2. Etap konutları, Çamlıca 4. Etap Konutları, Şahinbey Bilim Sanat Okulu, Mavikent, Güzelvadi, Yeşilkent, Serince Gülpınar, Geneyik Sosyal Tesisleri, Çörekli Köyü, Narlıca Köyü, Kuşcu Köyü Camileri yer alıyor.

“Halka hizmet için varız”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden buyana halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, "İlk günden buyana vatandaşımıza hizmet için var olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük Türkiye için bizlerde belediye başkanları olarak çalışmalarımızın hedeflerini yükselterek hizmet vermeye çalışıyoruz. 19 Şubat Pazar günü Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Gaziantep’te ağırlayacağız. Kendisi bu ziyaretinde Şahinbey Bölgesine yaptığımız 17 ayrı projemizin açılışını da gerçekleştirerek, Gazianteplilere seslenecek. Bizler Cumhurbaşkanımızın önderliğinde vatandaşımıza hizmet çıtasını yükselterek devam edeceğiz" diye konuştu.