Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden Damlacık’ta yapılan cami hizmete girdi.
Her mahalleye sosyal tesis ve cami yaptıran Şahinbey Belediyesi, Damlacık Mahallesi’ne de yeni bir cami yaptırdı. Toplam 285 metrekare alan üzerine yapılan cami zemin ve asma kattan oluşuyor. Caminin açılışı Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapılırken, açılış programına Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şahinbey Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.
“51 cami yaptık, yapmaya da devam ediyoruz”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç olan tüm mahallelere cami yapımının sürdüreceklerini belirterek, “Son birkaç haftadır yaptığımız camilerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Geçen hafta Tekstilkent Camimizin alt katının açılışını ve ondan önceki hafta Beşkuyu Mahallemizdeki camimizin açılışını gerçekleştirdik. Mahalle olan köylerimiz ve şehir içerisinde, ihtiyaç olan alanlara cami yapımını gerçekleştiriyoruz. Bu camilerin bir kısmını vatandaşlarımız, bir kısmını ise Şahinbey Belediyesi olarak biz yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu arada vatandaşlarımıza kütüphane ortamı oluşturmak için kahvelerimize kitaplar koyarak kıraathaneye çeviriyoruz aynı uygulamayı camilerimiz içinde yaparak vatandaşlarımızın bol bol kitap okumalarını sağlayacağız” diye konuştu.
Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun konuşmasının ardından caminin açılışı vatandaşlarla birlikte gerçekleştirildi. Camide ilk namazı İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu kıldırdı.