Ramazan Ayı dolayısıyla ev ziyaretlerini sıklaştıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “İmkanlar el verdiğince hemşerilerimiz ile birlikte iftar yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
Her fırsatta çeşitli nedenlerle ev ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı nedeniyle gerçekleştirdiği ev ziyaret sayısını arttırdı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı boyunca özellikle maddi durumu düşük, vatandaşlarla bir araya gelecek. Ramazan Ayı süresince ilçenin farklı mahallelerini ziyaret edecek Fadıloğlu, vatandaşın sofrasında iftar açacak. Fadıloğlu, son olarak Özgürlük Mahallesindeki evleri ziyaret etti. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşan Fadıloğlu, bir süre sohbet etti. Özellikle yaşlılara ve çocuklara yakın ilgi gösteren Başkan Fadıloğlu, vatandaşın sorunlarını dinledi. Rıdvan Fadıloğlu’na ziyaretleri esnasında AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ergan eşlik etti.
Ziyaretlerine ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Ramazan Ayında geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar öncesi ev ziyaretlerini yapıyoruz. Bu ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızla oturup sorunları varsa sorunlarını dinliyoruz. Sorunu olmayan vatandaşlarımızla sohbet, muhabbet ediyoruz. Bugün de olduğu gibi kardeşlerimizin evine misafir oluyoruz. Buralarda birlikte iftar sofraları kuruluyor. Bu sofralarda hep birlikte iftar yapmaya gayret gösteriyoruz. Ramazan Ayının bereketinden, feyzinden yararlanmak adına kardeşlerimizle birlikte olmak için bu faaliyeti geleneksel hale getirdik. Bu konuda bize destek veren teşkilatımızın tüm mensuplarına, İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmıyorlar. Hemen hemen her aktivitemizde beraberiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Bugünkü ziyaretimizde de hep birlikte iftar yapacağız. Bugün, Özgürlük Mahallesindeyiz. Yarın başka mahallelerde olacağız. İmkanlar el verdiğince hemşehrilerimiz ile birlikte iftar yapmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ziyaretleri esnasında çocuklarla ve mahallelilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.