Forum Gaziantep, “Hep Aklımda” etkinliğiyle kentin her bir sokağına hareket getirip, Gazianteplileri şaşırtmaya devam ediyor.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, kafasının üzerinde kocaman konuşma baloncuklarıyla dolanan gençlerle şehrin her tarafında dolaşıyor. Etkinlikleriyle akıllarda yer eden Forum Gaziantep, kentin her sokağına hareket getirip Gazianteplilere farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.
Forum Gaziantep’in eğlenceli ekibi dev konuşma balonlarıyla Gaziantep’in cadde ve sokaklarında akıllarındakini söylemeye gerek duymadan herkesin anlamasını ve bilmesini sağlayarak gezmeye devam ederken, büyük ilgi gören eğlenceli tanıtım çalışması, bulunduğu tüm sokaklarda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
Gaziantepliler, dev konuşma baloncuklarında yer alan bilgiler sayesinde Forum Gaziantep’in yenilikleri, sürprizleri ve kampanyalarını öğreniyorlar, ayrıca “#HepAklımda diyen bir annem var diye hüzne dalma, #ForumGaziantep’e mutlaka uğra gibi mesajlar karşısında tebessümlerini gizleyemiyorlar.
Renkli ve eğlenceli tanıtım çalışması, Gaziantep sokaklarını hareketlendirirken görenleri şaşırtmaya ve farklı deneyim yaşatmaya devam ediyor.