Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, eğlendirmeye ve kazandırmaya devam ediyor.
Ziyaretçileri için Sanal Gerçeklik Parkuru kuran Forum Gaziantep, Gazianteplilere sıra dışı bir deneyim yaşattı, etkinliğe katılanlar kuş bakışı futbol oynadı. Her gün en hızlı gol atan 3 kişi sürpriz hediyeler kazandı.
Gazianteplilerin buluşma noktası, şehrin gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, ziyaretçileri için yine eğlenceli ve sıra dışı bir etkinliğe imza attı. 1 - 7 Ağustos tarihlerinde Forum Gaziantep’e kurulan Sanal Gerçeklik Parkuru, hem futbol heyecanını yaşattı, hem de hızlı golcüleri ödüllendirdi.
Etkinlik, mini futbol kalesinin bulunduğu özel alanda yapıldı. Etkinliğe kayıt yaptıranlar, futbol alanının kuş bakışı görüntüsünün naklen aktarıldığı sanal gerçeklik gözlüğünü takarak parkura girdi, alana yerleştirilen dubalardan slalom yaparak kaleye gol atmaya çalıştı. Oldukça eğlenceli dakikalara sahne olan etkinlikte, etkinliğe katılanların yaşadığı komik anlar izleyiciler tarafından kahkahalarla karşılandı. Her gün en kısa sürede gol atan 3 kişi ise, sürpriz hediyelerin sahibi oldu. Hediye kazananlar, Forum Gaziantep’in Instagram hesabından duyuruldu.
Forum Gaziantep’in sunduğu ayrıcalıklı, eğlenceli ve kazandıran etkinlikleri yıl boyunca Gazianteplileri memnun etmeye devam edecek.