Gaziantep Genç İdamları Derneği (GAGİAD) Başkanı Bora Tezel ve Başkan Yardımcısı Cihan Koçer, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulundular. Gaziantep’in kent imajının korunması ve STK’lar arasındaki diyalogların konuşulduğu ziyarette tüm kesimlerin Gaziantep ortak paydasında buluşması gerektiğine vurgu yapıldı.
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, Gaziantep Genç İşadamları Derneği Başkanı Bora Tezel ve Başkan Yardımcısı Cihan Koçer’i ağırladı. Konuklara GGC’nin hizmet bürosunu gezdiren GGC Başkanı Ay, yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgi verdi. GAGİAD Başkanı Bora Tezel ise, GGC’nin çalışmalarını takdirle izlediklerini ve böyle bir fiziki ortamın sektör için önemli bir vizyon olduğuna dikkat çekti.
‘‘Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var’’
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ay, ziyarette yaptığı konuşmada kentin ve ülkenin zor dönemlerden geçtiğini ve bu süreçte birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. GAGİAD Başkanı Bora Tezel ve Başkan Yardımcısı Cihan Koçer’in ziyaretinden büyük bir memnunluk duyduklarını dile getiren Ay, ‘’Bu diyalogları istikrarlı hale getirerek kentimiz için fikir alış-verişleri yapmalıyız. GAGİAD ilimizin önemli STK’larında birisi. Hepimizin ortak paydası Gaziantep olduğu sürece, toplum adına, ülke ve kent adına güzel projeler yapılacağına inanıyoruz. GGC olarak, ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarımızla ortak projeleri sürdürüyoruz. Tüm bunları yaparken üyelerimize yönelik toplu konut projeleri, dil kursları, mesleki eğitimler ve çalışma hayatını kolaylaştırıcı protokoller gerçekleştiriyoruz’’şeklinde konuştu.
‘‘Kent imajını korumak için çalışmalıyız’’
Gaziantep Genç İdamları Derneği (GAGİAD) Başkanı Bora Tezel ise şu günlerde Gaziantep’in imajının korunması için yapılan çalışmalara katkı sunmanın son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Yerel basının bu açıdan önemli bir görev üstlendiğini de işaret eden Tezel, ‘’GGC’nin yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Gerek kurumsal açıdan gerekse fiziki açıdan önemli bir vizyon kazanmış. GGC Başkanımıza ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Basından da takip ettiğimiz üzere şuan en önemli konulardan birisi Gaziantep’in imajı. Bu alanda oluşturulmaya çalışılan algı iş dünyasını da direk etkiliyor. Bu nedenle hep beraber bu algı ile mücadele etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Gaziantep her zorlu dönemden güçlenerek çıkan bir kenttir. Birlik ve beraberliğimizi diri tuttuğumuz sürece bu algılarla mücadele gücümüz de artar’’ diye konuştu.
GAGİAD Başkanı Bora Tezel konuşmaların ardından, ziyaretin anısında GGC Başkanı İbrahim Ay’a şilt ve GGC adına dikilen 27 ağacın belgesini takdim etti.