GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Gaziantep’i kana bulamaya çalışanları, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenleri şiddet ve lanetle kınıyoruz” dedi.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, terör örgütü DEAŞ’ın hücre evine yönelik operasyonda şehit olan polislere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa diledi.
Çıkmaz, yaptığı açıklamada, terörizme karşı kararlı ve tutarlı mücadele veren emniyet teşkilatını tebrik ederek, terör saldırısında şehit olan polislere de Allah’tan rahmet diledi.
“Lanetle kınıyoruz”
Hainlerin tek amacının Gaziantep ve Türkiye’nin huzur ve güvenliğine zarar vermek olduğunu vurgulayan Çıkmaz, “Gaziantep’i kana bulamaya çalışanları, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenleri şiddet ve lanetle kınıyoruz. Terörün dini, ırkı ve milliyeti olmaz, olamaz. Bu eylemi gerçekleştirenlerin de insanlıkla alakası yoktur. Dini duyguları kullanarak eylem yapan bu teröristlerin dinle de alakası yoktur. Dini emellerine alet edenlerin hem bu dünya da hem de ahiren en ağır şekilde cezalandırılmasını diliyorum. Bugün üç ocak şehit haberleriyle yandı, çocuklar yetim, kaldı. Şehitlerimizin çocukları bizim çocuklarımızdır, her zaman yanlarındayız, destekçileriyiz. Dileğim ve duam ülkemizin bir an önce bu hainlerden temizlenmesidir. 15 Temmuz ruhunu koruyarak birlik ve beraberliğimizi bozmadan milletçe terörün her türüne karşı kenetlenmek zorundayız” ifadelerini kullandı.
“Polis ve askerimize çok şey borçluyuz”
Bu topraklar için canını feda eden kahraman polis ve askerlere milletçe çok şey borçlu olduklarını dikkati çeken Çıkmaz, onların geride bıraktıklarına da milletçe sahip çıkılması gerektiğini kaydederek “Gaziantep Emniyet teşkilatımızın başı sağ olsun. Gaziantep’te büyük bir facianın önüne geçmek için canlarını hiçe sayan ve olayda şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.