Gaziantep’te gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri RE/MAX Gökçem tarafından iftar yemeğinde bir araya geldi.
Tarihi Şirehan Otelin otantik avlusunda gerçekleşen iftar yemeğine RE/MAX Gökçem İbrahimli ve Organize Sanayi ofislerinde görev yapan profesyonel gayrimenkul danışmanları ile Gaziantep gayrimenkul sektöründen çok sayıda davetli katıldı.
BAŞARILI EKİBE TEŞEKKÜR
RE/MAX Gökçem Broker/Owner’ı Uğur Tosun, iftar sonrası yaptığı açıklamada, dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olan RE/MAX’ın Türkiye’nin en başarılı, en çok ödül alan ofislerinden biri olduklarını belirterek, “RE/MAX 97 ülkede 140 bin danışmanla faaliyet gösteren dünyanın en büyük gayrimenkul kuruluşudur. Biz RE/MAX Gökçem olarak 2014 yılında dünya genelinde 5., geçtiğimiz yıl da dünya genelinde en başarılı 4. ofis olduk. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
HEM İHTİYAÇ HEM YATIRIM ARACI
Gayrimenkul sektörünün öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığına dikkat çeken RE/MAX Gökçem Broker/Owner’I Uğur Tosun, “Gayrimenkul öyle bir sektördür ki, herkesi yakından ilgilendiriyor. Çünkü herkes bir gayrimenkul tüketicisidir. Evi olmayanlar ev almak, evi olanlar da daha iyi bir evde yaşamak ya da yatırım yapmak için gayrimenkul sektörüne ilgi duymaktadır. Gayrimenkul hem ihtiyaç, hem de yatırım aracı olduğu için de sektöre ilgi her dönemde yüksektir’’ dedi.
SEKTÖRDE GÜVEN ÖN PLANA ÇIKIYOR
Tosun, ‘‘Aynı zamanda ekonominin can damarı olan sektörümüzde güven duygusu çok önemlidir. Çünkü insanlar yıllara dayanan birikimlerini, hayallerini adeta bizlere emanet ediyorlar. RE/MAX Gökçem olarak biz yatırımcıyı doğru yönlendiriyoruz. Her RE/MAX Gökçem gayrimenkul danışmanı, her yıl onlarca eğitimden geçer. Dolayısıyla her danışmanımız uzmandır, profesyoneldir. Profesyonel danışmanlarımız, fiyat analizlerini sahada ve doğru bir şekilde yapar. Mal sahibi gayrimenkulünü tam değerinde satar, alıcı da doğru bir fiyattan gayrimenkul sahibi olur. Yani yatırımcının hayal kırıklığı yaşamasına izin vermeyiz” diye konuştu.