Avrupa’nın en büyük gayrimenkul ofisi olan RE/MAX Gökçem İbrahimli görkemli bir törenle açıldı. Binlerce kişinin katıldığı açılış töreni Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen gayrimenkul uzmanlarının katılımıyla gayrimenkul zirvesine dönüştü.
RE/MAX ‘in Türkiye’deki 260. ofisi olan RE/MAX Gökçem İbrahimli’nin açılış törenine Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldstayn, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından seçkin konuklar katıldı. Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, gayrimenkul sektörünün ekonomide önemli bir yeri bulunduğunu belirttikten sonra, “Sektörde güven çok önemli. RE/MAX gibi kurumsal firmaların artması, sektöre kalite ve güven getirecektir. Bir çok alanda söz sahibi olan Gaziantep’in gayrimenkul sektöründe de RE/MAX’le büyük başarılara imza atmış olmasından büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
HEDEF SEKTÖRÜ PROFESYONELLEŞTİRMEK
RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldstayn da, dünyada 43 yıllık geçmişe sahip olan RE/MAX’ın amacının gayrimenkul sektörünü en iyi şekilde profesyonelleştirmek olduğunu söyledi. Goldstayn, “RE/MAX, insan kaynağı ile eğitimi ve teknolojisi ile uluslararası gayrimenkul sektörünün önde gelen bir kuruluşudur. Türkiye’de 19 yıldan bu yana hizmet vermekteyiz. Gökçem İbrahimli de bizim 260. şubemizdir. Yeni şubemizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde açıklamada bulundu.
"GAZİANTEP’E DÜNYA DÖRDÜNCÜLÜĞÜNÜ KAZANDIRDIK"
RE/MAX Gökçem İbrahimli Broker/Owner’ı Uğur Tosun, açılışın ardından Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlere ofisi tanıttı. Tosun, Ortadoğu’nun en önemli sanayi ve ticaret merkezi olan Gaziantep’te böyle bir ofise ihtiyaç bulunduğunu belirterek, “Sektörümüz hızla büyüyor. Yatırımcılarımızın doğru yönlendirilmesi ve hayal kırıklığı yaşamaması amacıyla böyle bir ofise ve profesyonelce iş yapan bir ekibe ihtiyaç bulunmaktadır. Sanayi ve ticarette Türkiye’nin yüz akı olan Gaziantep’i gayrimenkul sektöründe dünyada söz sahibi yaptığımız için son derece mutluyuz.2015 yılında RE/MAX’in dünya genelindeki binlerce ofisi arasında dördüncü olma başarısını elde ettik” diye konuştu.
Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul ofisi olan RE/MAX Gökçem İbrahimli’nin açılış törenine ünlü dans grubu Anadolu Ateşi de katıldı. Gazianteplilere muhteşem bir gösteri sunan Anadolu Ateşi büyük alkış topladı.