Kulüp tesislerinde teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve adaptasyon hareketleriyle başladı.

5'e 2 top kapma oyunun ardından maç yapan futbolcular, soğuma egzersizleriyle antrenmanı tamamladı.

Bu arada antrenmanı izlemeye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nin yeni temsilcisi Şahinbey Belediyespor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ve voleybolcular da geldi.

-"Buluşma önemli"

Cuma Güzel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un yeni sezonda başarılı bir grafik göstereceğine inandıklarını söyledi.

Kulübe destek olmak için antrenmanı izlemeye geldiklerini ifade eden Güzel, "Başarı hemen bir anda gelmez. Geçen yıl lige yeni yükselen bir takım olarak bunu en iyi bilenlerden biriyiz ama sonuçta biliyoruz ki bu sezon Gaziantep ekibi için güzel olacak" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti:

"Bugün, kardeşlerin buluşması gerçekleşti. İki kardeş ve güzide kulübün birbirine başarı dilemesiyle güzel bir birliktelik yakalandı. Ben hep söylüyorum; bu kent futbola ve sporun her dalına susamış. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bir hedef koydu. Bir başarı elde etmek istiyor. Başarının, temel koşulu da birlik ve beraberliktir. Bugün karşılaştığımız buluşma da bu anlamda çok önemli."