Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Federasyon genel kurulunda yapılan seçimle başkanlığı devralan Necati Göksu ve yönetim kurulu üyeleri, gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretleri kapsamında, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayarak başarılar dileyen Konukoğlu, Gaziantep Dernekleri Federasyonunun şehrin tanıtımına katkı sağlamak, kültürel değerlerine sahip çıkmak, ülke genelindeki hemşerilerin birlik beraberliğini güçlendirmek yönünde önemli faaliyetlerde bulunduğunu belirtti, bir ve beraber olmanın kurumları ve toplumları daha güçlü kılacağını söyledi.
Yeni dönem hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Necati Göksu da federasyonun çatısı altında 38 dernek bulunduğunu kaydederek, "Gaziantepliyi her platformda temsil etmek ve hemşehrilik ruhunu geliştirmek, memleketimize ve şehrimize faydalı olabilmek için elimizden geldiğince gayret göstereceğiz" diye konuştu.