Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 53’üncü yılını kutluyor.
2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy eğitimin birey için olduğu kadar ülke ve ulus için büyük önem taşıdığını belirterek öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi. Ersoy yaptığı açıklamada “Birçok alanda ciddi sınavlardan geçtiğimiz bu dönemde, ülkemizin nitelikli eğitim kurumlarına ve öğretmenlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu unutmayalım” dedi.
“Öğretmenlerimiz ulusumuz için önemli misyona sahip”
Kuruluşunun 53’üncü yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nın bu süreç içerisinde Anadolu’nun en önemli eğitim kurumları arasında yer aldığını ifade eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada eğitimin ve eğitim kurumlarının önemine değinerek eğitimde öğretmenlerin rolünün önemini işaret etti. Ersoy açıklamasında GKV Özel Okulları’nın kuruluşunun 53’üncü yılını kutladığını da hatırlatarak “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını bugünkü konumuna taşıyan ve 53 yıldır birlikte çok güçlü bir ekip olmaktan büyük gurur duyduğumuz tüm yönetici ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim. Kendini sürekli yenilemeyi, insanları sevmeyi ve eğitmeyi, özveri, paylaşım ve liderlik gibi birçok üstün özelliğe sahip olmayı gerektiren kısaca toplum mimarlığı olarak nitelenen öğretmenlik mesleğini en ideal şekilde icra eden siz değerli öğretmenlerimizin daha çok başarılı bir şekilde yürüteceğinizden hiç kuşkum yoktur. Ülkemizin geleceğine şekil veren, aydın, çağdaş ve bilinçli nesiller yetiştiren, yarınlarımızın güvencesi olan ve bu topluma çok büyük hizmetlerde bulunan öğretmenlerimiz ulusumuz için önemli görevler ve misyonlar üstlenen en değerli varlıklarımızdır” dedi.
“53 yıldır hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz”
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 53 yıl önce Gaziantep’te ve Türkiye’de önemli bir ihtiyacı karşılamak üzere kurulduğuna dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy “53 yıl önce çıktığımız çağdaş uygarlık yolunda birlikte büyük aşama kat ettik ve emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Bu yolda hedefimiz bilim ve aydınlık, düşmanımız ise cehalet ve karanlıktır. Birçok alanda ciddi sınavlardan geçtiğimiz bu dönemde, ülkemizin sizlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu unutmayınız. En önemli varlıklarımız öğrencilerimize Atatürk ilke ve devrimlerini, cumhuriyet değerlerini, erdemli ve onurlu olmanın, gerçek yurtseverliğin önemiyle ilgili etkili çalışmalar yapacağınızdan eminim. İnanıyoruz ki, sizlerden aldığımız güç ve sahip olduğumuz inançla okullarımız, varlığını ilk günkü heyecanla sonsuza dek sürdürecektir. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının insanlığa, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diler; sağlıklı iyi yetişmiş nesillerle milletçe barış ve huzur içinde nice öğretim yılları temennisiyle sevgi ve saygılar sunarım” diye konuştu.