Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışlarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerinden Bedri Yapar ve İsmail Kara üçer altın madalya alarak okullarına toplam altı altın madalya kazandırdı.
Şehitkamil Belediyesi tarafından bu yıl beşinci kez düzenlenen Geleneksel Kulüplerarası Cumhuriyet Kupası Yüzme Şampiyonası büyük ilgi gördü. 500’ün üzerinde lisanslı sporcunun katıldığı şampiyonaya GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Bedri Yapar 50 m kelebek, 200 m karışık ve 50 m karışık bayrak kategorilerinde 3 altın madalya; İsmail Kara ise 50 m, 100 m, 200 m serbest kategorilerinde 3 altın madalya kazanarak toplamda altı altın madalya ile okullarını en iyi şekilde temsil etti.
Yüzme şampiyonu öğrencilerini kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş ve GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki okul sporlarının gerek ferdi gerekse takım oyunlarında uygulandığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında yetenekli öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için gerekli çabanın gösterildiğini ifade ettiler.