Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Atatürk’ün çizdiği yoldan sapmadan onun hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini belirtti.
Topçuoğlu, Atatürk’ün vefatının 78’nci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, büyük bir komutan ve büyük bir devlet adamı olan Atatürk’ün her anlamda Türkiye’ye önemli hedefler belirlediğini söyledi. Türkiye’yi kısa sürede saygın bir devlet yapan Atatürk’ün, Türkiye için büyük hedefler belirlediğini ifade eden Topçuoğlu, ülkemizin bu hedef doğrultusunda ilerlediğini ve ilerlemeye devam ettiğini vurguladı.
Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana Atatürk’ün hayalindeki Türkiye için çalışıldığını anlatan Topçuoğlu, “Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması birlik ve beraberlikle mümkündür. Birlik ve beraberlikle ülkemizi her anlamda ileriye taşımanın hedeflerini yapıyoruz. Bunun için çalışıyor, bunun için üretiyor, bunun için dünyaya açılıyoruz. Eğitimden sağlığa, bilimden sanayiye kadar her anlamda yeniliklere şahitlik ediyoruz. Yenilmemek için yenileniyor, gelişmek için mücadele ediyoruz. Müreffeh bir Türkiye hedefi için daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, daha çok kenetleneceğiz. Bu şuurla hareket ettiğimiz takdirde hedeflenen Türkiye’ye daha kolay ulaşırız" diye konuştu.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78’nci yıldönümünde rahmetle ve özlemle andığını ifade eden Topçuoğlu, Atatürk’ü seven herkesin ülkesine daha fazla hizmet etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.