Alınan bilgiye göre, merkez Şahinbey ilçesine bağlı Sam Mahallesi'nde yaşayan amcası Mustafa Taş'a ulaşamayan yeğeni, sabah akrabalarının evine gitti.

Kapıyı açan olmayınca durumun bildirilmesi üzerine çilingir yardımıyla eve giren jandarma ekipleri, Mustafa ve eşi Gülay ile çocukları Türkan, Furkan ve Gül Taş'ı silahla vurularak öldürülmüş halde buldu. 

Evdeki incelemenin ardından anne, baba ve çocuklarının cenazeleri, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

- Olayın Düztepe Mahallesi'ndeki cinayetle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın, gece Düztepe Mahallesi'ndeki evde 4 kişinin öldürülmesi ve 2 kişinin yaralanmasıyla bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Düztepe Mahallesi'ndeki cinayetin faili olarak aranan Y.T'nin, Sam Mahallesi'ndeki evinde eşi ve çocuklarıyla öldürülmüş halde bulunan Mustafa Taş'ın yeğeni olduğu öğrenildi.

Bir süredir ayrı yaşadığı eşi Tuba T'nin bulunduğu Düztepe Mahallesi'ndeki eve gelen Y.T, içeridekilere silahla ateş açmış, Tuba T, Turan T. ile Şenel ve Ahmet Çakmak, olay yerinde hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı. Olay yerinden kaçan Y.T'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.