Gaziantep Ticaret Borsası (GTB)'nın 2015 yılı üretim sezonu nedeniyle düzenlediği ‘Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ temalı fotoğraf yarışmasının son başvuru tarihi 15 Eylül tarihine kadar uzatıldı.

GTB'den konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, 28 Ağustos tarihinde sona ermesi planlanan ‘Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ konulu fotoğraf yarışmasının, başvuru tarihinin 15 Eylül tarihine kadar uzatıldığı bildirildi. Açıklamada, Gaziantep’in tarımsal ürün zenginliğini ön plana çıkarmak ve tanıtmak amacıyla GTB tarafından bu yıl ilki düzenlenen fotoğraf yarışmasının, hasat sezonu yeni başlayan Antepfıstığı ve üzüm gibi şehirle özdeşleşmiş ürünleri de kapsayabilmesi için 18 gün süreyle uzatıldığı ifadelerine yer verildi.

FOTOĞRAFLAR WEB SİTESİ ÜZERİNDEN KABUL EDİLECEK

Gaziantep sınırları içerisinde çekilmiş ve içerisinde tarım ögesi bulunduran tüm fotoğraf karelerinin yarışmaya dâhil olabileceğinin belirtildiği açıklamada, fotoğraf severlerin 15 Eylül 2015 tarihine kadar üzerinden yarışmaya müracaat edebilecekleri duyuruldu. GTB‘nin sanatsal ve kültürel etkinlikleri arasında yer alan fotoğraf yarışmasının merakla beklenen sonucu ise seçici kurul tarafından yapılacak olan değerlendirmelerin ardından 18 Eylül Cuma günü web sitesi üzerinden ilan edilecek. Yarışmada dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan katılımcılardan birinciye 3, ikinciye 2, üçüncüye ise 1 cumhuriyet altını hediye edilecek.Yarışmada ayrıca sergilenmeye değer görülen eserler GTB satış salonlarında bir yıl süreyle teşhir edilecek.