Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyelerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için ‘e-oda’ sistemini hayata geçirdi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, üyelerine kaliteli, hızlı ve kolay hizmet sunabilmek adına bilgi teknolojilerini yakından takip ederek hizmetlerini entegre ettiklerini söyledi.

Başkan Eyüp Bartık, yaptığı açıklamada hedefinin üyenin değil, Oda’nın üyeye gitmesini sağlamak olduğunu vurgulayarak, hizmet kalitesini arttırmak için bugüne kadar farklı çalışmaları hayata geçirdiklerini dile getirdi. Hizmet kalitesini artırmak ve zaman tasarrufu sağlamak amacıyla hayata geçirdikleri çalışmalara devam ettiklerini belirten Bartık, “Bundan önceki süreçte üyelerin vergi dairesine ve bankaya giderek vakit kaybetmemesi için vergi dairesi ve banka tahsilatlarını Oda bünyesinde yaparak, hizmetleri tek çatı altında topladık. Şimdi de e-oda sistemiyle üyelerin birçok işlemi odaya uğramadan yapabilmesini sağladık.” dedi.

GTO üyelerine hızlı, ulaşılabilir ve kaliteli hizmeti sunmak için çalıştıklarını aktaran Bartık, faal üyelere konuyla ilgili tebligat yapıldığını ifade etti. Bartık, geliştirilen sistem hakkında şu bilgileri verdi: “GTO üyeleri işlemlerini bilgisayar başında yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu konuda olumlu dönüşler aldık. Üyelerimiz e-oda şifreleriyle elektronik imzayla imzalanmış ‘oda sicil kayıt sureti’ ve ‘faaliyet belgesi’ gibi evraklarını alabiliyor. Aynı zamanda üye iletişim bilgi güncellemesi, üye firma tanıtım sayfası, ürün ve hizmet sayfası, resim galerisi oluşturma, aidat borç sorgulama ve ödeme gibi interaktif hizmetlerden faydalanabiliyor.”