Süme, kulübün internet sitesine verdiği röportajda, bugüne kadar çeşitli takımlarda forma giydiğini ancak spor Gaziantepspor'un kendisi için çok farklı bir yere sahip olduğunu belirtti.

Gaziantep'te her zaman güzel günler geçirdiğini vurgulayan Süme, 2 yıllık aradan sonra yeniden takımına döndüğü için mutlu olduğunu aktardı. 

Genç ve birbirini yeni tanıyan oyunculardan oluşan bir ekip olduklarını vurgulayan Süme, "Ona rağmen çok para harcayan takımların önündeyiz. Dışarıdan farklı görünebilir ama kötü değiliz. Bunun daha da üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Çünkü daha yapmamız gereken çok iş var, bunun için çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Süme, sezonun ilk yarısında son dakikalarda yedikleri goller nedeniyle kaybettikleri puanlara üzüldüğünü bildirdi.

Kaptanlık görevinin kendisi için zor olmadığını belirten Süme, şunları kaydetti:

"Takımdaki herkesin başarılı olabilmek için elinden geleni yapması işimi kolaylaştırıyor. Bunun yanında özellikle genç arkadaşlara tecrübelerimi paylaşıyorum. Teknik direktörümüz Okan Buruk da çok mütevazi ve mükemmel bir insan. Büyük işler başarmasına rağmen 'egosu ya da kompleksi yok' desem yeridir. Bu durum bence onun büyüklüğünü gösteriyor. Bizleri de maçlara çok iyi hazırlıyor. Rakiplerimizi çok iyi analiz ediyor. Kendisinin önü çok parlak ve önümüzdeki yıllarda çok ses getirecek. İnşallah bunu da Gaziantepspor ile sağlayacak."

Süme, kulüp başkanı İbrahim Kızıl'ın da her şeyini takıma feda edecek yapıya sahip olduğunu belirtti.

Futbolda iyi ve kötü dönemlerin olabileceğini aktaran Süme, taraftarlardan her maçta stadı doldurmalarını istedi.