Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, şehrin önemli markası Gaziantepspor’un kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının önemine dikkati çekerek, şehir halkını takıma destek olmaya davet etti.
Bartık yaptığı açıklamada, Gaziantepspor’un yarın sahasında Eskişehirspor’la karşılaşacağını hatırlatarak, bu maçın kırmızı-siyahlıların ligdeki en önemli karşılaşması olacağını ifade etti. Gaziantepspor’un 32 puanla fikstürde 15’nci sırada olduğunu anımsatan Bartık, takımın taraftara en ihtiyaç dönem olduğunu vurgulayarak, "Şehirler takımlarıyla anılır, Gaziantepspor şehrimizin en önemli markalarından biridir. Şimdi herkesin takımına destek olma zamanıdır. Yarın 16.00’da Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak Eskişehispor karşılaşması takımımız için çok önemli bir müsabaka olacak. Rakibimizle aramızda 3 puan var, bu karşılaşmayı kazanırsak bir nebze rahatlamış olacağız. Yarın herkesi maça davet ediyorum. Kulüp yönetimi de taraftarların maça rahat girebilmesi için gerekli fedakarlığı yaptı" dedi
Gaziantepspor’un sadece Gaziantep’in takımı olmadığını vurgulayan Bartık, Güneydoğu’nun süper ligdeki tek temsilcisi olduğunu kaydetti. Gaziantepspor’un ligde kalmasının Güneydoğu bölgesi için de çok önemli olduğuna değinen Bartık, "Bu takımın ligde kalması ve gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Burada da 7’den 70’e herkese görev düşüyor. Kırgınlıkları, küskünleri bir kenara bırakarak takımımıza sahip çıkalım" diye konuştu.