Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, bu sezon forma şansı bulamayan Taye Taiwo’yu 360 bin Euro’ya takımdan gönderdiklerini, sırada kaleci Frey’in olduğunu söyledi. Bölükbaşı, Ahmet İlhan’ı transfer etmek istediklerini kaydetti.

Recep Bölükbaşı, Bursa’da yayın yapan Olay TV’de yaptığı konuşmada, Teknik Direktör Şenol Güneş ve sözleşmesi sona eren futbolcularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş ve diğer oyuncularla anlaşmak istediklerini vurgulayan Bölükbaşı, “Mutlu olduğu yerden kim ayrılmak ister. Ben Şenol Hoca'nın kalacağına inanıyorum. Civelli ile devam etmek isteriz. O da isterse kalabilir. Belluschi ile oturup konuşacağız. Sözleşmesindeki maddesini değerlendirebiliriz. Çok temiz, çok efendi bir oyuncu.” dedi.

“JOSUE’YE 2.5 MİLYON EURO VERMEM, KİRALAYABİLİRİZ”

İstanbul kulüplerinin transfer listesinde yer alan golcü oyuncu Fernandao’ya mesaj gönderen Bölükbaşı, kaydetti: “Fernandao, diğer kulüplere giderse buradaki havayı yakalayamaz. Gerek menajeriyle, gerekse kulübüyle temas halindeyiz. Josue'nin menajeriyle oturduk konuştuk. 5 milyon Euro istediler, 3'e indiler, son olarak 2.5 milyon Euro dediler. O parayı da vermeyiz. Kiralama yöntemini yine devreye sokarız. Geçmiş dönemdeki hataları tekrarlamak istemiyoruz.”
    
Bu sezon forma şansı bulamayan Taiwo’u gönderdiklerini açıklayan Bursaspor Başkanı , “Tawio'yu gönderdik. 360 bin Euro'ya mal oldu. Kulübü 1.5 milyon Euro kara soktuk. Sıra da kaleci Frey var.” ifadelerini kullandı.

“FUTBOLCU SATMAYACAĞIZ”

Başkan Bölükbaşı, futbolcu satmayacaklarını belirterek, “Ben bu kadroyu bozmak istemiyorum, üzerine 6-7 oyuncu daha koymak istiyorum. Hoca da bunu istiyor.” diye konuştu. Karabüksporlu oyuncu Ahmet İlhan'ı beğendiğini, takımda görmeyi arzu ettiğini belirten Bölükbaşı, sezon sonu görüşebileceklerini dile getirdi.

Mayıs ayında yapılacak olağan kongrede karşısında başka aday beklemediğini ifade eden Bölükbaşı, futbolculara 16-17 milyon lira borç bulunduğunu sözlerine ekledi.