İlçeye bağlı Örenli köyünde bir düğünde akraba çocukları oldukları belirlenen T.K ve E.K. arasında "sandalye paylaşımı" yüzünden tartışma çıktı. Ailelerin de olaya karışmasıyla çıkan kavgada, 4 kişi sopa ve taşla yaralandı.

Kavgaya müdahale eden jandarma ekipleri, olayda yaralanan 4 kişiyi Yavuzeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edilen 4 yaralı, İlçe Jandarma Komutanlığında ifadeleri alındıktan sonra birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirterek, köylerine döndü.

İki ailenin üyeleri köye döndükten sonra yeniden tartışmaya başladı. Gruptan Y.K, evinden getirdiği tabancayla tartıştığı gruba rastgele ateş açtı. Göğsüne isabet eden mermiyle ağır yaralanan Ali Korkmaz (29), 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Taş ve sopayla yaralanan 7 kişi ise kaldırıldıkları aynı hastanede ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

Jandarma ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen Y.K, Ş.H.K, E.K, T.K, H.K, M.K, H.K, Ş.K ve M.K'yi gözaltına aldı.

Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, taraflar arasındaki gerginliğin daha fazla büyümemesi için bekleyişini sürdürüyor.

Bu arada, Korkmaz'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından köyünde toprağa verildi.