Alınan bilgiye göre, Başpınar Organize Sanayi yolu Erikçe Kent Ormanı civarında metruk bir binanın ikinci katında tek başına yaşayan Ahmet Pamukcu (65), sabah saatlerinde evde ölü bulundu. Yapılan incelemede Pamukcu'nun sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi.

İkinci kata tahta merdiven kullanarak çıkan polis ekipleri, cesedi aşağı indiremeyince Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan destek istendi. Ceset, itfaiye ekiplerinin yardımıyla indirilerek, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

- "3 oğlu polis, bir oğlu öğretmen"

Yeğen Ahmet Pamukcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta kendisinden süt isteyen amcasının evine geldiğinde cesediyle karşılaştığını söyledi.

Eşinden boşandıktan sonra İstanbul'dan Gaziantep'e gelen 4 çocuk babası amcasının akıl sağlığının yerinde olmadığını belirten Pamukcu, "40 yaşından sonra akli dengesini kaybetti. Daha önce çocuklarını Gaziantep'e getirdim, kendisiyle görüştürdüm ancak çocuklarını tanımadı. Bir oğlu öğretmen, 3 oğlu polis. İnsan böyle ölmemeli, kader işte" dedi.

Celal Pamukcu ise ağabeyini en son geçen hafta ziyaret ettiğini, yaklaşık bir haftadır kendisinden haber alamadıklarını kaydetti.