Girişimci Kadınları Destekleme Derneği dernek binasında tek listeye gidilen olağan üstü genel kurulda Gamze Aşnük yeniden başkanlığa seçildi.
Son günlerde sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Girişimci Kadınları Destekleme Derneği dernek binasında yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısında yönetim ve denetim kurulunu yeniledi. Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Aşnük yeniden başkanlığa seçildi. Çoğunluğun sağlandığı olağanüstü genel kurul divan yönetimi seçimleri ile başladı. Akabinde üyeler tarafından oluşturulan ve tek listeyle gidilen yönetim ile denetim kurulu raporları ibra edildi. Üyelerin tamamının oyunu alan Gamze Aşnük başkanlığında yapılan oylama sonucu yeni yönetim kadrosuna Ayşe Tohumcu, Aslı Tezel, Sibel Tütüncüler ve Filiz Oğuz seçildi. İkinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Aşnük “Derneğimiz girişimci kadınlara destek vermek amaçlı kurulan ve bu yolda faaliyetler gösteren bir dernektir. Üyelerimiz de bu yönde faaliyetleri arttırmayı hedefleyen sürekli projeler üreten, dinamik, kendine ve derneğine güvenen iş kadınlarından oluşmakta. Bu inanç ve azimle birlikte çok güzel işlere imza atacağımızdan şüphem yok. Yeni yönetimimizin hayırlara vesile olmasını temenni eder başarılarımızın devamını dilerim” dedi.
Toplantı dernek üyelerinin gelecek projeler ile ilgili fikir beyanlarında bulunmaları ve alınabilecek yeni kararları belirtmeleri ile son buldu.