Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrencisi ve Okul Meclis Başkanı Deniz Ali Turan, Şehitkamil İlçesi Öğrenci Meclisi Başkanı da seçildi.
Şehitkamil İlçesi Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminde başkan adayı olan 34 kişi arasından en fazla oyu olan Deniz Ali Turan, Şehitkamil İlçesi Öğrenci Meclis Başkanı seçildi.
Mahmut Hümayun Özhelvacı Ortaokulunda yapılan seçimlerde, 168 okul temsilcisinin oy kullanırken, GKV Özel Anadolu Lisesi Okul Öğrenci Başkanı Babür ve GKV Özel Cemil Alevli Koleji Okul Öğrenci Başkanı Alara Özaslan’ın da büyük desteğini alan Deniz Ali Turan’a 31 oy çıktı. Turan, büyük bir çekişme içerisinde geçen seçimlerin sonrasında arkadaşlarına teşekkür ederken, arkadaşlarının tebriklerini de kabul etti. Seçim sonrasında Şehitkamil Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Şahin Yeter, yeni Meclis Başkanı Turan’a başarılar diledi.
Turan, ilçedeki öğrencilerle sürekli koordineli çalışma gerçekleştirmek istediklerini kaydederek, ilçede eğitim öğretim gören bütün öğrencilerin sesi, kulağı ve sözcüsü olacağını ifade etti.