Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, terör saldırısından dolayı Gaziantep halkının her bir ferdine başsağlığı dileyerek, ‘’Gözünü kan bürümüş canilerin bu acımasız eylemini lanetliyorum’’ dedi.
Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesinde bir düğünde yapılan menfur bombalı terör saldırısından derin üzüntü duyduklarını ifade ederek, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diledi.
Böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni eden Konukoğlu, ‘’İnsanların en mutlu gününü kana bulamak, çoluk çocuk demeden masum insanlara kıymak apaçık caniliktir. Yüzyıllardır kardeşliğin ve hoşgörünün simgesi Gaziantep’te bu alçak saldırıyı yapanları ve destek verenleri şiddetle kınıyorum. Başımız sağ olsun. Gazi şehrimize büyük geçmiş olsun’’ ifadelerini kullandı.
Hain terör saldırılarıyla ülkemizin huzuru, birlik beraberliği ve istikrarının bozulmak istendiğine işaret eden GSO Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’Türkiye güçlü bir ülkedir. Biz binlerce yıldır hiçbir dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan kardeşçe yaşayan büyük bir milletiz. Birlikte daha güçlüyüz. Gaziantep halkının da sağduyusuna güveniyoruz. Provokasyonlara gelmeyecek, teröre karşı tek yürek olarak birlik beraberliğine sahip çıkacaktır. Bizi bölmek, bizi birbirimize düşürmek isteyen içteki ve dıştaki hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyecektir’’ ifadelerine yer verildi.