Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Borsasını (GTB) ziyaret etti.
GAGİAD’ın geçtiğimiz hafta yapılan 12. Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bora Tezel ve yeni yönetim kurulu üyeleri, GTB’yi ziyaret ederek Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ile bir araya geldi. GAGİAD Başkanı Tezel ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, önemli bir misyona sahip olan GAGİAD’ın Gaziantep’te başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. GAGİAD’ın kurucu üyelerinden birisi olduğunu anımsatan Memiş,” GAGİAD kurulduğu ilk günden bu yana her zaman hedeflerini yüksek tutmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Yeni yönetim kurulunun da bu hizmet anlayışıyla devraldığı bayrağı en üst noktalara taşıyacağından hiç bir endişemiz yoktur” dedi. GAGİAD Başkanı Tezel’i tebrik ederek, yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise şehir ekonomilerinin gelişmesinde STK’ların önemine vurgu yaptı. Gaziantep’in sanayi, ticaret ve tarım alanında gösterdiği başarının sürekli kılınarak artırılmasında sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü kaydeden Tiryakioğlu ise “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin büyüme potansiyelini çok daha iyi seviyelere taşıyabiliriz. Genç ve müteşebbis iş adamlarımızın şehir adına yararlı faaliyetler sürdürmek amacıyla bir çatı altında toplandığı GAGİAD’a her zaman destek olmaya hazırız” ifadelerini kullandı. Tiryakioğlu, konuşmasında GTB tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler verdi. Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı Et borsasını Gaziantep’e kazandırmak istediklerini belirten Tiryakioğlu, Et Borsasının temelini en kısa süre içerisinde atmayı planladıklarını dile getirdi. GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Boraz Tezel’de, geçmişte olduğu gibi bugünde aynı hassasiyetle Gaziantep’in gelişimine katkı sunacak projeler üzerinde çalışmaya gayret edeceklerini belirtti.
Ziyarette ayrıca, GAGİAD Başkan Yardımcıları Alper Burnukara, Cihan Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Mazıcıoğlu, Mehmet Akçan, Orhan Akkaya ile Tuncay Özmermer de hazır bulundu.