09 - 10 Aralık 2014 tarihlerinde İskenderun Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Salonu'nda düzenlenen “İskenderun Üniversite Tercih Fuarı”na katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi, üniversite adayı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Üniversite Tercih Fuarı'na gelen öğrencilere, Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Salonu'nda Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR Bölümü Araştırma Görevlisi Ahmet Ayaz tarafından, Kariyer Yolculuğu ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Tanıtım Semineri verildi.
Hasan Kalyoncu Üniversitesi, “İskenderun Üniversite Tercih Günleri Fuarı”nda öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen Eğitim Fuarına Hasan Kalyoncu Üniversitesi 3 yöneticisi ile katıldı. Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatini çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İskenderun'da gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu. Tercih Günleri Fuarında birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesi yer alırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verildi.
Türkiye'nin birçok Devlet ve Vakıf Üniversitesinin katıldığı Eğitim Fuarı'nda Hasan Kalyoncu Üniversitesi standını gezen öğrenciler fuardan oldukça memnun kaldıklarını belirtti.