Çakıcı ve İslahiye OSB Başkanı Haydar Yalçınkaya, Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapacak iş adamlarıyla Ticaret Odası toplantı salonunda bir araya geldi.

Yalçınkaya, Gaziantep-Dörtyol arasındaki 105 kilometrelik yol ve aynı güzergahta düşünülen demir yolu hattı ile birlikte İslahiye ilçesinin cazibe merkezi haline geleceğini hatırlatarak, 2.nci OSB’nin yerinin ise hazır olduğunu belirtti.

Yapılacak olan yatırımla yatırımcının en büyük sıkıntısı olan kalifiye insan gücünün İslahiye'deki genç nüfusun karşılayacağını söyledi.

Kaymakam Ünal Çakıcı ise yatırımcılara organize sanayi bölgesindeki çalışmalarda gelinen noktayı anlatarak Sanayi Bölgesi haritası üzerinde yatırımcıların talepleri doğrultusunda hareket edilebileceğini paylaştı.

Çakıcı, Bu tür anlamlı organizasyonlarla bir araya geliyor olmanın gerek sanayicileri yakından tanımak ve gerekse de yatırımcılarımızla birlikte organize sanayi bölgesini şekillendirmek açıcından büyük önem taşıdığını belirterek, organize sanayi bölgesinde hizmet işleyişinin sürekliliğini sağlamak açısında yatırımcılarla sık sık bir araya gelmenin önemine dikkat çekti.