SANKO Holding’in 4 şirketi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasına girdi.
Kamu ve özel sektördeki sanayi işletmelerine yönelik olarak ve 2015 yılı üretimden net satışlar baz alınarak düzenlenen “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” raporunda, Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 57., Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. 172., Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. 216., Sanko Enerji 466.sırada yer aldı. Tekstilde dünyanın önde gelen şirketlerinden Sanko Tekstil, çimento ve hazır beton üretiminde ülkemizin önemli yatırımlarından Çimko Çimento ve ambalaj sektöründe Türkiye’nin dünyadaki gururu haline gelen Süper Film, geçen yıl da listeye girmişti.
2014 yılı üretimden net satışlar baz alınarak düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ raporunda, Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 58., Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. 182. ve Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. 215. sıradan listeye girmişti. Sanko Enerji, geçen yıl ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasına girememişti.