Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Selahattin Kaplan, Atatürk’ün mirası Türkiye’nin başarılı projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ettiğini bildirdi.
Kaplan, Atatürk’ün vefatının 78’nci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu önemli bir dönemden geçtiklerini belirtti.Dün olduğu gibi bugün de Türkiye’nin ilerlemesini istemeyen güçlerin varlığına dikkati çeken Kaplan, “Bugün Türkiye’nin geleceği için çalışan bizler, geçmişten aldığımız güçle geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece önümüze konulan bütün engelleri daha kolay aşarız” dedi.
Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflerine de değinen Kaplan, Atatürk’ün en büyük hayalinin Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıkmak olduğunu hatırlatarak, ülke olarak bu anlamda büyük adımlar kat edildiğini vurguladı.
Cumhuriyete ve demokrasimize sahip çıktıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini vurgulayan Kaplan, “Atatürk’ün mirası Türkiye başarılı projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bu şekilde Atatürk’ün hayalleri de gerçekleşiyor. Atanın hayallerini gerçekleştirmek de bizleri ayrı bir haz veriyor. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.