Gündeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nizip genelinde 38 okulda yapılan sınava 2 bin 549 öğrencinin girdiğini söyledi.
Sorunsuz bir şekilde sona eren sınavda özveriyle çalışan öğretmenlere teşekkür eden Gündeş, "Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki sınavlara da iyi çalışmalarını ve emeklerinin karşılığını en iyi şekilde almalarını diliyorum" dedi.

- Büyükşehir Belediyesinden ilçeye akülü araç şarj istasyonu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince engellilerin akülü araçları için ilçedeki iki noktaya şarj istasyonu kuruldu.

Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdulrezzak Pamuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığınca Osmanlı ve Okan Parklarına yerleştirilen istasyonların engellilerin yaşamını kolaylaştıracağını söyledi. Pamuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'a teşekkür etti.

İstasyonların derneğin tüm üyeleri tarafından takdirle karşılandığını belirten Pamuk, "Büyükşehir Belediye Başkanımız, her konuda olduğu gibi engelliler konusunda da ne kadar hassas ve iyi niyetli olduğunu göstermiştir. Kurulan istasyonlar sayesinde engellilerimiz ücretsiz bir şekilde akülü araçlarını şarj edebileceklerdir" diye konuştu.

- Nizipspor Kulübü Başkanı Karaçalı'dan Kaymakam Sarıfakıoğulları'na forma

Nizipspor Kulüp Başkanı Mehmet Karaçalı, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları'na forma takdim etti.

 

Karaçalı, Kaymakam Sarıfakıoğulları'nı makamında ziyaret etti.

Sarıfakıoğulları, Nizipspor'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, "Takıma bütün kesimlerden destek istiyorum. Verilecek destek, hem şehir kültürünün belli bir noktaya taşınmasında, hem de gençlerimizin kötü alışkanlıkların dışında kalması adına çok önemli" dedi.

Karaçalı da Nizipspor ile ilgili bilgi verdi, takımın iyi bir noktaya gelmesi için destek arayışında olduklarını kaydetti.