AK Parti Gaziantep Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Abdulhamit Gül seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep Tır ve Kamyoncular Kooperatifi'ni ziyaret etti. 

Gül, buradaki konuşmasında, hemen her çalışmalarını "insanı yaşat ki devlet yaşasın" düşüncesinden hareketle hayata geçirdiklerini kaydetti.

Gaziantep için tarihi bir projeyi çok sıkı bir şekilde takip ettiklerini ifade eden Gül, "Amanos Tünelini deleceğiz ve buradan Hatay'a ardından da Akdeniz'e bağlanacağız. Böylelikle İstanbul'daki firma bile buraya gelecek. Nakliye taşıma işlerinin merkezi Gaziantep olacak. Irak, Suriye ilişkilerimiz daha da toparlanacak. Bütün bunların hepsi 7 Haziran'da AK Parti'ye verilecek güçlü destekle sağlanacak. Bu çalışma hükümetimizin bölgemize en büyük hediyesi" diye konuştu. 

Türkiye'nin eskiden koalisyonlar hükümetleriyle yönetildiğini anımsatan Gül, şunları kaydetti:

"Koalisyonlar döneminde muhatap bulamazdınız, ticaret olmazdı, sanayi çalışamaz, çark dönmezdi. Dönmeyince ne olurdu, kamyonlar, tırlar kontak kapatıp akşama kadar otururlardı. İnşallah Türkiye'de yine istikrarlı bir yönetim, güçlü bir AK Parti iktidarıyla daha da ekonomik olarak güçlü bir hale geleceğiz. Şua ana kadar devletin iki yakasını AK Parti bir araya getirdi. Eskiden Gaziantep'te 600 milyon dolar ihracat vardı şu anda 6,5 milyarı geçti ve daha da artacak. Böyle olunca sizler kazanacaksınız. 

Diğer partiler, 'bize oy verin' diyor, verince ne olacak? Koalisyon gelecek. 'Biz, CHP-MHP-HDP Türkiye'yi yöneteceğiz' diyorlar. Yahu CHP-MHP-HDP bir koalisyon kurabilir mi? Bunların bir araya gelip oturup ülkeyi yönetme imkanı var mı? CHP her gün bir şeyler söylemeye çalışıyor. Ama söylediği şeyler, AK Parti'nin yıllar önce uyguladığı projeler. Şimdi ısıtıp ısıtıp kendisininmiş gibi sunmaya çalışıyor. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun 'Stratejik Derinlik'te yazdığı eksen şehir çalışmasını bulmuş gibi, milleti aldatmaya yönelik açıklamalar yapıyor. Hem seçim bildirgesi hem de açıkladığı projeler, Türkiye'nin gelmiş olduğu mesafelerin çok gerisinde. Kılıçdaroğlu'nun hayal ettiği şeyleri AK Parti yapmış, uygulamış hayata geçirmiş. Kılıçdaroğlu'na günaydın, Üsküdar'da sabah oldu diyorum. Bu millet Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine, projesine inanmıyor. AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetler ortada, onlar konuşuyor AK Parti yapıyor."