Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, “Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırıyı şiddetle kınayarak, “Saldırıda şehit olan polislerimize yüce Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim” dedi.
OSB Başkanı Köken yaptığı açıklamada, “Bir kez daha görülmektedir ki bu menfur saldırının tek hedefi, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacak ve muvaffak olamayacaklardır" dedi.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Köken,"Hainler bilmelidir ki, gerçekleştirilen bombalı saldırıda canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur. Yaşanan bu saldırıyı Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak nefretle kınıyor, aziz milletimize bir kez daha başsağlığı diliyoruz’’ ifadelerine yer verdi.